Edit Content

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound.

Contact Info

U Belom Blatu 10. jula 2015. godine realizovan je još jedan projekat „ORGANSKA PROIZVODNJA – šansa za Beloblaćanke“

U Belom Blatu 10. jula 2015. godine realizovan je još jedan projekat „ORGANSKA PROIZVODNJA – šansa za Beloblaćanke“

[vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]

U cilju razvoja ženskog preduzetništva u ruralnim sredinama na teritoriji Vojvodine, organizovana je obuka žena „Otvorene škole edukacije“ u oblasti organske proizvodnje koju je pokrenuo Zavod za ravnopravnost polova, i u petak, 10. jula u Belom Blatu realizovan je još jedan projekat pod nazivom „ORGANSKA PROIZVODNJA – šansa za Beloblaćanke“, od ukupno 8 podržanih projekata, u 2015. godini.

Skupu je prisustvovao veliki broj predstavnica ženskih udruženja iz okolnih banatskih naselja kao i brojni zaintersovani za primenu i plasman organske proizvodnje. Vesna Šijački, direktorka Zavoda za ravnopravnost polova se obratila učesnicima u vezi ideje, podrške i realizovanih aktivnosti koje afirmišu seoske žene da steknu znanje o organskoj proizvodnji i primene ga u bio baštama.

Edukativni deo su održali prof. dr Branka Lazić, Nenad Novaković i mr Olivia Tešić. Nakon toga, usledio je praktičan deo projektnih aktivnosti. Obilaskom bio bašta Marike Vrška Jonoš, Anuš Šimone i Gabrijele Gode, prisutni su imali priliku da na primerima iz prakse vide primenu stečenih znanja o organskoj proizvodnji.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]