Edit Content

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound.

Contact Info

Rad, trud i sloga – ključ su uspeha porodice Bogdanov

Rad, trud i sloga – ključ su uspeha porodice Bogdanov

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

U ravničarskom selu, na 25 kilometara od Novoga Sada, mestu poznatom po kvalitetnim lubenicama, vrednim ljudima i porodici koja je pre dve godine odlučila da nastavi tradiciju njihovih predaka nalazi se Đurđevo. Porodica Bogdanov, složna i uvek orna za rad, uspela je da uz zajednički dogovor započne proces konverzije na površinama na kojima se i ranije poljoprivredna proizvodnja odvijala na tradicionalni način. Jelena, vredna domaćica i stub kuće, uspela je da sa svojim suprugom i sinom Aleksandrom podigne plantažu lešnika na površini od jednog hektara, da bi nekoliko godina kasnije ušli u proces sertifikacije i zajedno sa zemljištem na kome gaje pasulj, paradajz, cveklu i bamiju primenili organske principe gajenja. Poznati po svojoj upornosti, ali i marljivom radu, veruju da će se na kraju svaki trud isplatiti, uz dozu strpljenja. Bogdanovi ističu da je u ovom poslu poštenje jedan od ključnih faktora daljeg razvoja organske proizvodnje. Svesni toga, želja im je da kupcu, obezbede ono najbolje.

Autor: Msc Bojan Vojnov

Foto: Dipl.  inž. Stefan Manja[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=“3″ images=“6177,6176,6175,6174,6173,6172,6171,6170,6169,6168,6167″ img_size=“1200×800″][/vc_column][/vc_row]

Ostavite komentar