Edit Content

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound.

Contact Info

Poziv za studijsko putovanje u Italiju

„Centar za istraživanja i studije turizma“ iz Novog Sada u saradnji sa Gradskom upravom za privredu, Grada Novog Sada realizuje obuku poljoprivrednih proizvođača, organizacija, institucija i udruženja iz organske i kontrolisane proizvodnje i proizvodnje proizvoda sa oznakom geografskog porekla. Obuka se sastoji od teorijskog dela koji je sproveden tokom decembra meseca 2016. godine i praktičnog dela.

Nastavak edukacije u vidu praktičnog dela obuke planiran je za april mesec 2017. godine, kada će se organizovati studijsko putovanje u Italiju (Veronu) u periodu od 9-13. aprila 2017. godine. U sklopu praktičnog dela obuke planirana je poseta „Međunarodnom sajamu vina, maslinovog ulja i poljoprivrede – VINITALY“ u Veroni i obilazak dva poljoprivredna gazdinstva koja se bave organskom proizvodnjom jabuka i povrća, kao primeri dobre prakse.

Ovom prilikom pozivam Vas ukoliko ste zainteresovani da se priključite praktičnom delu obuke tj. studijskom putovanju u Italiju u cilju kako Vaše lične edukacije, tako i širenja novih kontakata iz ove oblasti. Pored poljoprivrednih proizvođača sa teritorije Grada Novog Sada koji se bave organskom proizvodnjom, predstavnika Gradske uprave za Privredu, studijskom putovanju su se priključili i predstavnici Privredne komore Srbije.

Program putovanja možete da preuzmete OVDE,

te Vas molim ukoliko ste zainteresovani da nam se prijavite do 10. februara s obzirom da je broj mesta ograničen.
Za sve dodatne informaciji budite slobodni da nas kontaktirate.

Jelisaveta Purić Samardžija
Izvršni direktor
Centar za istraživanja i studije turizma
Žitni Trg 9, Novi Sad
Phone: +381 21 472-20-42
+381 65 5511-117
E-mail: jelisaveta.puric@ctrs-balkans.org
Web: www.ctrs-balkans.org
www.eiat-conference.org

Ostavite komentar