Edit Content

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound.

Contact Info

Planta Sana, Šabac

Planta Sana, Šabac

 

Planta Sana je firma koja je posvećena intezivnoj i kvalitetnoj poljoprivrednoj proizvodnji. Teže uvođenju inovacija i najkvalitetnijih savremenih tipova organskih i mikrobioloških đubriva, biostimulatora, biopesticida i čvrstih organskih đubriva. Savremena i precizna poljoprivreda koje su imperativ u Evropi i svetu zasnivaju se na novim tehnologijama, novim materijama i materijalima, mikroorganizmima i prirodnim hemijskim jedinjenjima.

Misija firme Planta Sana i njenog tima jeste da ove tehnologije i pristup u ishrani i proizvodnji bilja učine lako dostupnim svim poljoprivrednim proizvođačima u Srbiji.

Stručni tim ove firme čine ljudi koji su u stalnom kontaktu sa poljoprivrednim proizvođačima (voćarima, ratarima, povrtarima, cvećarima), prate sve aspekte proizvodnje i plasmana proizvoda, a iskustvo implementiraju u odabir najkvalitetnijih đubriva i definisanje idealnih uslova i metoda primene.