Edit Content

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound.

Contact Info

Održan 8. Forum o organskoj proizvodnji

Održan 8. Forum o organskoj proizvodnji

[vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]U Selenči je tradicionalno, 26.09.2014. godine, održan 8. Forum o organskoj proizvodnji. Organizatori ovogodišnjeg Foruma su bili: Centar za organsku proizvodnju Selenča, Univerzitet Novi Sad i Poljoprivredni Univerzitet iz Nitre (Slovačka).

Tema ovogodišnjeg foruma je bila „Inovacije u organskoj proizvodnji“, a na forumu su učestvovali predavači iz Srbije, Hrvatske, Italije i Slovačke uz prisutnost predstavnika Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Upriličen je i obilazak 8. Festivala tradicionalne hrane-tipičnih proizvoda organskog kvaliteta sa degustacijom. Na izložbi su se predstavile članice Centra za organsku proizvodnju iz Selenče, učesnici projekta APP4INNO iz Hrvatske i Srbije, članovi udruženja Eco Energy iz Sombora, Srednja poljoprivredna škola Bač, Srednja poljoprivredna škola Futog i Srednja ugostiteljska škola Novi Sad.

U radu ovogodišnjeg Foruma učestvovalo je preko 100 prisutnih predstavnika proizvođača, naučno-stručnih radnika, predstavnika relevantnih institucija i zainteresovanih posetioca.

Centar za organsku proizvodnju se zahvaljuje svima na učešću i doprinosu uspešnoj realizaciji manifestacije.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]Izvor: OrganicCentar[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]