Timac Agro

Kontakt

O nama

Timac Agro Balkans je kompanija specijalizovana za ishranu biljaka i primenu mineralnih đubriva u poljoprivredi kao i za primenu specijalizovanih rešenja u stočarskoj proizvodnji.

Kompanija je osnovana 2006. godine sa sedištem u Novom Sadu kao ćerka firma francuske Roullier Group, koja postoji od 1959. godine i posluje u 116 zemalja sveta.

Osnovne oblasti našeg delovanja su ishrana biljaka, primena mineralnih đubriva i unapređenje njihove iskorišćenosti u biljnoj proizvodnji, poboljšanje osobina zemljišta, ishrana i zdravlje životinja kao i higijena farmi u stočarskoj proizvodnji.

Timac Agro Balkans posluje na tržištu Srbije gde posebnu ulogu ima naš tim tehničko-stručnih savetnika, sastavljen od eksperata u biljnoj i stočarskoj proizvodnji. Višegodišnje iskustvo, stalno usavršavanje i primena najsavremenijih naučnih i tehnoloških dostignuća Roullier Group i razmena iskustava i saradnja sa kolegama iz kompanija članica Groupe, omogućavaju nam da uspešno odgovorimo na izazove savremene poljoprivredne proizvodnje kao i da izađemo u susret svim zahtevima poljoprivrednih proizvođača.