Terras" />
Edit Content

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound.

Contact Info

Terras

Kontakt

Adresa: Trg cara Jovana Nenada 15, 24000 Subotica
website: http://www.terras.org.rs/

O nama

Udruženje TERRA’S osnovano je 1990. godine kao nevladino i neprofitno udruženje građana u cilju zaštite, očuvanja i unapređenja životne sredine i zdravlja ljudi.

Rad TERRA’S-a je usmeren na edukaciju, savetodavstvo, marketing i promociju, naučno – istraživački rad, izdavaštvo i informisanje.
Misija TERRA’S-a je usmerena na podizanje nivoa kvaliteta življenja harmonizacijom prirodnih resursa i kapaciteta lokalne zajednice i regiona.

Strategija TERRA’S-a je sadržana u razvijanju saradnje i koordiniranju aktivnosti u oblasti organske proizvodnje i zaštite životne sredine.

Posebnu pažnju TERRA’S posvećuje članovima, odnosno prijateljima udruženja, a to mogu biti: individualni farmeri, privatne i društvene farme i preduzeća, prerađivačke firme, naučne institucije, zdravstvene i druge ustanove, distributeri, potrošači itd.