Studio Vertigo

Kontakt

Cara Dušana 38, Novi Sad
www.studiovertigo.rs 
vertigons@gmail.com
Vladimir Jovanović
065 8310 632

O nama

Studio “Vertigo production” iz Novog Sada nastao je u septembru 2003-će godine. Vertigo produkcija je skup mladih i ambicioznih ljudi. Od svoga nastanka studio je radio nekoliko televizijskih serijala (emisija) koji su se emitovali ili se još emituju na lokalnim, regionalnim i nacionalnim TV stanicama. Novembra 2003-će godine je započeo i serijal emisija o agraru pod nazivom „U našem ataru“, koji u kontinuitetu traje više od 10 godina. Emisija „U našem ataru“ je krenula sa emitovanjem na 7 lokalnih TV stanica u Srbiji, a trenutno se emituje na mreži od oko 80 lokalnih i regionalnih TV stanica u Srbiji i regionu, sa konstantnim širenjem broja emitera.

Septembra 2003. počeli smo sa serijalom „Škola kompjutera“ koji se emitovao na RTV Politici, sledeći je bio serijal o zanatskim delatnostima koji je finansirala Italijanska ne vladina organizacija GVC, koji se emitovao na mreži lokalnih TV stanica u Srbiji i Republici Srpskoj u periodu od januara do juna 2004-te godine. Februara 2004-te godine započeli smo i edukativno informativni magazin pod nazivom „Kapital“ koji je gledaoce upućivao u poslovanje banaka i osiguravajućih društava. Serijal se emitovao do kraja 2004-te godine.

U 2009., 2010., 2011. i 2012. godine radili smo video prezentacije za kampanje ProCredit Banke, pod nazivima ProAgro Lider i ProBiznis Lider.

U martu 2010. radili smo postprodukciju kulinarskog serijala „Gastro Vremeplov“.

Aprila 2013. godine počinjemo sa TV emisijiom “Energija na pametan način” koja se bavi energetskom efikasnošću, obnovljivim izvorima energije i zaštiti životne sredine. Ovaj TV serijal se emitovao na B92 Info kanalu, kao i na još 75 lokalnih i regionalnih TV stanica u Srbiji i regionu. Od 2014. godine serijal se emituje na RTV Vojvodina.

Od 2015. godine započeli smo serijal ‚‚Da ti pokažem‚‚. Emisiju koja se bavi razotkrivanjem kako se nešto pravi, kako se nešto koristi, ali i koji su pravilni načini pri izradi, konzumaciji i odabiru predmeta iz svakodnevne upotrebe.

Studio „Vertigo production“ pored serijala koje smo Vam naveli bavi se i izradom audio–video reklama kako samostalno, tako i u saradnji sa drugim audio–video produkcijama. Bavimo se i izradom korporativnih filmova, sajtova i drugih multimedijalnih prezentacija.

Od 2013. godini smo počeli i sa dodatnom uslugom snimanja iz vazduha u Full HD tehnologiji. Sva oprema koju posedujemo je u HD i 4 K rezoluciji. Naš cilj je da se tehnički, tehnološki i kreativno unapređujemo u skladu sa vremenom u kome živimo i stvaramo. Pred nama su još mnogi televizijski formati koje treba da iskreiramo, snimimo i ponudimo vama. Iza nas je iskustvo a pred nama su izazovi.