Kontakt

Olivia

Ulica: Mutapova 42

Mesto: Beograd, Vračar

Telefon: 011 2686 042

E-mail: zdravo@olivia.rs

Web: www.olivia.rs

FB: oliviamarket

Instagram: olivia.market

 

O nama

OLIVIA, MESTO PRIRODNOG IZBORA

Olivia je prvi specijalizovani supermarket koji u prostoru dizajniranom sa velikom ljubavlju i pažnjom na jednom mestu nudi najbogatiji asortiman organskih, autentičnih i visokokvalitetnih proizvoda na domaćem tržištu.

Olivia predstavlja jedinstven koncept, prepun pozitivne energije, razdraganosti, entuzijazma i strasti prema aktivnom i zdravom načinu života, a koju su njeni vlasnici (ima ih preko 25!) željni da nesebično podele sa svima.

Baš zbog toga Olivia nije samo market u kome je moguće kupiti organske i visokokvalitetne proizvode, već je u pitanju jedinstveno mesto na kome se na redovnoj bazi održavaju promocije, edukacije i degustacije proizvoda sa organski sertifikovanih gazdinstava, kao i domaćih proizvođača visokokvalitetne hrane, kozmetike i drugih autentičnih proizvoda sa ciljem edukacije sugrađana, ali i pružanja podrške domaćim proizvođačima kroz promovisanje njihovih proizvoda.

Olivia predstavlja mesto na kome se ekskluzivno mogu pronaći određeni proizvodi, poput istarskog Cadenela maslinovog ulja, zatim preko 50 organskih, biodinamičkih i prirodnih vina svih domaćih i brojnih regionalnih vinarija, svežih hladno ceđenih sokova, poslastica i još mnogo toga.

Olivia se takođe izdvaja po tome što posebnu pažnju poklanja i našim najmlađim sugrađanima. Još prilikom projektovanja enterijera posebno se vodilo računa i o tome da roditelji sa kolicima nesmetano mogu da zađu u svaki kutak marketa u Mutapovoj 42, dok konstantno bogata ponuda svežeg organskog voća i povrća, mesa i mlečnih proizvoda, kao i odabrana selekcija igračka dovoljno govori o posvećenosti Olivie prema najmlađim sugrađanima i želji da mladim porodicama na jednom mestu omogući da se snabdeju sa najkvalitetnijim proizvodima.

Olivia se nalazi u Beogradu, u Mutapovoj 42, na Vračaru i predstavlja istinsku oazu za sve entuzijaste i koji gaje istinsku strast prema aktivnom i zdravom načinu života.

Lokacija