Kontakt

D.O.O “Zdravo Dobro”

Dušanka Đukić

Ulica: Carice Milice 7

Mesto: 23ooo Zrenjanin

Mobilni:+381 63 104 20 41  

Telefon: +381 23 561 143    +381 23 530 870

Email:dudatodorov@yahoo.com 

Website:www.zdravodobro.com    www.vok.org.rs/djukic

 

Površina: 2 ha

Sertifikaciona kuća: Control Union Danube

Biljna proizvodnja: Jabuka, kajsija, jagoda

O nama

Na obalama Begeja u Velikom Bečkereku, a današnjem Zrenjaninu, najvećem gradu u srpskom delu Banata pre tačno 10 godina u blizini ovog istorijskog grada Dušanka Đukić načinila je prve korake u organskoj proizvodnji voća na plodnoj banatskoj crnici. Svoju ljubav i želju iz detinjstva koju je ponela sa sobom iz rodnog mesta Tomaševca, 2007. realizovala je na površini od  2 ha. Zasnivanjem voćnjaka u kome su danas najzastupljenija jabuka i kajsija, počinje njen novi “organski” način života. Pored dve osnovne voćne vrste, na manjoj površini svoje mesto u organskom voćnjaku našle su i jagode, višnje, trešnje, šljive, kruške i maline. Organski proizvedenu jabuku pretače u sokove namenje porodici specijalno pakovane u ekološkoj ambalaži od 3 i 5 litara sa slavinom.

Preduzeće “Zdravo dobro” čiji je vlasnik takođe Dušanka Đukić, bavi se prodajom organskog voća i proizvoda od voća (organski sokovi, jabukovo sirće od organske jabuke ). Naziv preduzeća proističe od stare banatske uzrečice “ta ovo je zdravo dobro” što znači da je vrlo dobro tj. najbolje.

Zato ako ste u potrazi za najzdravijim proizvodima, organsko voće i organski sokovi sa gazdinstva Dušanke Đukić su prava stvar za vas i vašu porodicu. Pravi sok od jabuke može se opet naći za Vašim stolom!

Pogledajte kako je sve počelo: Od njive do trpeze

Organski sok od cvekle, šargarepe i jabuke,  3l

Ceđeni sok od organski proizvedene cvekle, šargarepe i jabuke. Odličan miks sa prirodnim ukusom banatskog voća i povrća. Nakon otvaranja, prporučljivo je popiti sadržaj u roku od 15 dana. Pakovanje sadrži 3 l soka.

Organski sok od jabuke, 3l, 5l

Organski mutni ceđeni sok od celog ploda jabuke, mešavina slatkih i kiselih jabuka iz banatskog voćnjaka u porodičnom “Bag in box” pakovanju od 3 litre sa slavinom. Nakon otvaranja preporučljivo je držati sok u frižideru najviše 15 dana.

 

Opširnije o organskoj proizvodnji Dušanke Đukić možete pročitati na: Organska proizvodnja voća na gazdinstvu Dušanke Đukić

 

Sertifikati:

Sertifikat_Voće

Sertifikati_Sokovi

Lokacija