XI Forum organske proizvodnje

jedanaesti Forum organske proizvodnje, koji tradicionalno organizuje Centar za organsku proizvodnju Selenča, održaće se 29. septembra 2017. u Selenči, uz podršku Vlade AP Vojvodine,Vlade Kraljevine Švedske i Višegradskog fonda, a u suorganizaciji Poljoprivrednog Univerziteta u Nitri, Evropske preduzetničke mreže u Srbiji i EU Info Point Novi Sad. Tema ovogodišnjeg foruma je „Izazovi i perspektive

Početak

29.09.2017. - 10:00

Kraj

29.09.2017. - 17:00

Adresa

Maršala Tita 179, Selenča

  View map

Telefon

Email

info@organiccentar.rs

Websajt

http://www.organiccentar.rs

jedanaesti Forum organske proizvodnje, koji tradicionalno organizuje Centar za organsku proizvodnju Selenča, održaće se 29. septembra 2017. u Selenči, uz podršku Vlade AP Vojvodine,Vlade Kraljevine Švedske i Višegradskog fonda, a u suorganizaciji Poljoprivrednog Univerziteta u Nitri, Evropske preduzetničke mreže u Srbiji i EU Info Point Novi Sad.

Tema ovogodišnjeg foruma je „Izazovi i perspektive – kuda ide Srbija“. Draft programa je u prilogu.

Važan segment ovogodišnjeg Foruma su Međunarodni poslovni susreti AgroOrganicB2B koje organizujemo u saradnji sa Organic Mrežom i Evropskom preduzetničkom mrežom.

Poziv za AgroOrganicB2B  se nalazi u prilogu maila a prijave se mogu izvršiti na linkuhttp://agroorganic2017b2b.talkb2b.net/.

 Takođe, možete dostaviti svoje podatke (naziv preduzeća/organizacije/gazdinstva, kontakt osobu i kontakt podatke, oblast interesovanja) kako bi Vas mi prijavili za učešće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP