Poslovni susreti organskih proizvođača

Poslovni susreti organizuju se tradicionalno za vreme Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu uz okrugli sto na temu podrške organskoj poljoprivrednoj proizvodnji. U njemu će učestvovati predstavnici Uprave za privredu Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine

Početak

16.05.2018. - 10:00

Kraj

16.05.2018. - 13:00

Adresa

Novi Sad, Velika sala Privredne komore Vojvodine, Master centar Sajma, Hajduk Vejkova 11, ulaz 5, treći sprat, sala 13 (100 mesta)

  View map

Telefon

+381 (0)65 832 60 57

Email

organskiklaster@gmail.com

Websajt

www.vok.org.rs

Poslovni susreti organizuju se tradicionalno za vreme Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu uz okrugli sto na temu podrške organskoj poljoprivrednoj proizvodnji. U njemu će učestvovati predstavnici Uprave za privredu Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine i Centra za organsku proizvodnju Privredne komore Srbije. Organskim proizvođačima  sa svojim proizvodima predstaviće se predstavnici firmi za seme i đubriva koja se koriste u organskoj proizvodnji. Na štandu Vojvođanskog klastera organske poljoprivrede biće organizovana izložba organskih proizvoda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP