6. BioBalkan Expo 2015

Svet organske poljoprivrede, u svom bogatstvu i raznovrsnosti, biće predstavljen na međunarodnoj izložbi organskih proizvoda BioBalkan Expo 2015, koja se šestu godinu zaredom održava na Beogradskom sajmu. U periodu od 16.-19.09.2015. u Hali 4 Beogradskog sajma, više od 50 domaćih izlagača i više od deset iz inostranstva, izložiće bogatu paletu

Početak

16.09.2015. - 00:00

Kraj

19.09.2015. - 00:00

Adresa

Hala 4 Beogradskog sajma, Beograd

  View map

Telefon

Email

Websajt

Svet organske poljoprivrede, u svom bogatstvu i raznovrsnosti, biće predstavljen na međunarodnoj izložbi organskih proizvoda BioBalkan Expo 2015, koja se šestu godinu zaredom održava na Beogradskom sajmu.

U periodu od 16.-19.09.2015. u Hali 4 Beogradskog sajma, više od 50 domaćih izlagača i više od deset iz inostranstva, izložiće bogatu paletu svežeg voća i povrća, žitarica, mahunarki, lekovitog bilja, mlečnih proizvoda, semenske robe i sredstava za zaštitu i negu bilja u punom organskom statusu, kao i ekološke ambalaže.

I ove godine, biće izloženi najfinija prirodna kozmetika, etarska ulja egzotičnih meridijana, cvetne vodice i mirisi za ličnu i ambijentalnu upotrebu.

Međunarodni izlagači iz Evrope i Azije, predstaviće svoje tradicionalne proizvode i novitete.

“Mediji za zdraviju Srbiju” imaće i ove godine na sajmu svoj sopstveni štand na kojem će se promovisati prisutni akteri organske proizvodnje i zdraviji stilovi života.

Za one koji i sami razmišljaju o prelasku na neki vid organske proizvodnje, potrebne informacije i literaturu iz ove oblasti moći će nabaviti u “Organskom savetovalištu”.

U nastavku su linkovi do ugovora i vodiča za izlagače.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP