11. Međunarodni festival organskih proizvoda Biofest 15. i 16. oktobra 2015. godine

Udruženje TERRA’S organizuje 11. BIOFEST koji će se održati 15. i 16. oktobra 2015. godine na Otvorenom Univerzitetu u Subotici. Ovogodišnji festival će biti organizovan u duhu obeležavanja 25 rada Udruženja TERRA’S. Planira se Holandija kao država partner, a uz međunarodnu konferenciju „Razvoj organske proizvodnje u Jugoistočnoj Evropi – deceniju

Početak

15.10.2015. - 10:00

Kraj

16.10.2015. - 18:00

Adresa

Subotica, Republika Srbija

  View map

Udruženje TERRA’S organizuje 11. BIOFEST koji će se održati 15. i 16. oktobra 2015. godine na Otvorenom Univerzitetu u Subotici. Ovogodišnji festival će biti organizovan u duhu obeležavanja 25 rada Udruženja TERRA’S.
Planira se Holandija kao država partner, a uz međunarodnu konferenciju „Razvoj organske proizvodnje u Jugoistočnoj Evropi – deceniju posle“, pokušaće se podvući zaključci o tome na kom je stepenu razvoja organska proizvodnja danas. Održaće se i okrugli sto na temu „Stop GMO – ekonomski i ekološki aspekti u poljoprivredi“ i zajednička sednica Odbora za poljoprivredu i Odbora za zaštitu životne sredine Narodne Skupštine Republike Srbije. U zavisnosti od obezbeđenja sredstava, očekuju se gosti iz Holandije, Nemačke te okolnih zemalja, Makedonije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Albanije.
Tradicionalno će se obeležiti izložba organskih proizvoda ali i značajne akcije Udruženja TERRA’S kroz izložbu fotografija, zatim degustacija organske hrane, poseta farmama, kao i dodela nagrada za najbolji proizvod i najboljeg organskog proizvođača godine.
Svečano otvaranje BIOFEST-a je u 11h, dok će izložbe biti otvorene od 10h do 18h.

http://www.terras.org.rs/index.php?sadrzaj=terras/organskaproizvodnja/biofest#content

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP