1. Međunarodna Konferencija i sajam: “SUSTAINABLE RURAL DEVELOPMENT: ORGANIC FARMING AND ECO-AGRITOURISM“

Poljoprivredni fakultet iz Novog Sada i Bio Adria Alpe Panonnia, Novi Sad, organizuju 1. Međunarodnu Konferenciju i sajam pod nazivom: “SUSTAINABLE RURAL DEVELOPMENT: ORGANIC FARMING AND ECO-AGRITOURISM“, a u saradnji sa Prirodno-matematičkim fakultetom iz Novog Sada, Naučnim institutom za prehrambene tehnologije u Novom Sadu -FINS, European Cluster Alpe Adria Pannonia, Novi Sad,

Početak

19.10.2015. - 00:00

Kraj

22.10.2015. - 00:00

Adresa

Novi Sad, Serbia

  View map

Telefon

Email

Websajt

http://danubio.rs/

Poljoprivredni fakultet iz Novog Sada i Bio Adria Alpe Panonnia, Novi Sad, organizuju 1. Međunarodnu Konferenciju i sajam pod nazivom: “SUSTAINABLE RURAL DEVELOPMENT: ORGANIC FARMING AND ECO-AGRITOURISM“, a u saradnji sa Prirodno-matematičkim fakultetom iz Novog Sada, Naučnim institutom za prehrambene tehnologije u Novom Sadu -FINS, European Cluster Alpe Adria Pannonia, Novi Sad, Serbia, IFOAM Agribiomediterraneo, Vignola, Italy, Eko Liburnija, Rijeka, Croatia i AgriBioCert, Omišalj, Croatia.
Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da učestvujete u radu ove značajne konferencije, koju organizujemo u Novom Sadu u periodu od 19. do 22. oktobra 2015. godine.

Poziv za prijavu 

Više informacija na  http://danubio.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP