Edit Content

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound.

Contact Info

Poziv za međunarodne poslovne susrete AgroOrganicB2B

POČETAK

25.09.2015. – 00:00

KRAJ

25.09.2015. – 00:00

ADRESA

Selenca, Republika Srbija

  VIEW MAP 

TELEFON

EMAIL

info@organiccentar.rs

WEBSAJT

http://agrob2b-nsfair2015.talkb2b.net/

Centar za organsku proizvodnju Selenča, Vojvođanski klaster organske poljoprivrede i Evropska preduzetnička mreža, Vas poziva da uzmete učešće u međunarodnim poslovnim susretima AgroOrganicB2B koji će se organizovati u okviru 9. Forum o organskoj proizvodnji 25. septembra 2015. godine u Selenči.

Teme koje obuhvata AgroOrganicB2B:

∘ proizvodnja i trgovina organskom hranom i pićem

∘ organska semena i sadni materijal

∘ zaštitna sredstva u organskoj poljoprivredi

∘ poljoprivredne mašine i oprema

∘ ambalaža

∘ obnovljivi izvori energije

∘ proizvodna oprema

∘ primenjena nauka i istraživanja

∘ inovativne tehnologije u organskoj proizvodnji

∘ partnerska saradnja na projektima finansiranim od strane EU

Međunarodni poslovni susreti imaju za cilj da dodatno pomognu preduzećima da lakše i brže dođu do domaćih i ino-partnera u okviru Foruma. Preduzeća koje se prijave dobijaju mogućnost da sami izaberu potencijalne partnere prema njihovim karakteristikama i iskazanom interesu za saradnju.

Na osnovu ovog izbora, organizator svakom od učesnika dodeljuje spisak sastanaka, sa tačno određenim mestom, vremenom i informacijom o potencijalnim partnerom, nekoliko dana unapred.

Organizatori žele da podstaknu poslovnu saradnju izraženu kroz veći obim razmene proizvoda sa inostranstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na trećim tržištima i sl., ali i saradnju u oblasti razmene znanja i tehnologije i posebno u unapređenju konkurentnosti kroz zajedničko učešće u nacionalnim i evropskim programima i fondovima.

Učešće na događaju je besplatno, a učesnici moraju sami sebi obezbediti troškove prevoza i smeštaja. Organizatori Foruma su na raspolaganju za asistenciju oko organizacije.

Prijavu za međunarodne poslovne susrete AgroOrganicB2B možete izvršiti do 17.09.2015. godine preko linka: http://agrob2b-nsfair2015.talkb2b.net/

Kontakt osoba:

Biljana Viduka, Centar za organsku proizvodnju Selenča

info@organiccentar.rs

Ostavite komentar