Edit Content

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound.

Contact Info

Poslovni susreti organskih proizvođača

POČETAK

16.05.2018. – 10:00

KRAJ

16.05.2018. – 13:00

ADRESA

Novi Sad, Velika sala Privredne komore Vojvodine, Master centar Sajma, Hajduk Vejkova 11, ulaz 5, treći sprat, sala 13 (100 mesta)

  VIEW MAP 

TELEFON

+381 (0)65 832 60 57

EMAIL

organskiklaster@gmail.com

WEBSAJT

www.vok.org.rs

Poslovni susreti organizuju se tradicionalno za vreme Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu uz okrugli sto na temu podrške organskoj poljoprivrednoj proizvodnji. U njemu će učestvovati predstavnici Uprave za privredu Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine i Centra za organsku proizvodnju Privredne komore Srbije. Organskim proizvođačima  sa svojim proizvodima predstaviće se predstavnici firmi za seme i đubriva koja se koriste u organskoj proizvodnji. Na štandu Vojvođanskog klastera organske poljoprivrede biće organizovana izložba organskih proizvoda.

+ GOOGLE CALENDAR + ICAL IMPORT

Ostavite komentar