Edit Content

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound.

Contact Info

MSc Tanja Vujanov novi menadžer VOK

MSc Tanja Vujanov novi menadžer VOK

Na devetoj sednici Upravnog odbora 14.12.2018. za menadžera Vojvođanskog klastera organske poljoprivrede (VOK) izabrana je Tanja Vujanov, po struci master inženjer poljoprivrede – smer Održiva poljoprivreda. Od 2015. godine je Tanja učestvovala u aktivnostima VOK, upoznata je sa dešavanjima u sektoru organske poljoprivrede i poznata je članovima klastera.

Tanja poručuje da će u narednom periodu tim nastaviti da se bavi zastupanjem interesa članova, pružanjem stručne pomoći u pribavljanju sredstava za realizaciju razvojnih projekata iz različitih inostranih i domaćih fondova i unapređenjem naučno-istraživačkog rada i neformalnog obrazovanja svih aktera organske poljoprivrede. Članovima je omogućeno da imaju svoj podsajt u okviru sajta VOK, šalju slike i vesti o svojoj proizvodnji koje će biti objavljene na sajtu http://vok.org.rs i facebook stranici https://www.facebook.com/organskiklaster i na taj način promovišu svoje proizvode. Svojim članovima VOK nudi uslugu objedinjene nabavke semena i sadnog materijala, đubriva i sredstava za zaštitu, što obezbeđuje povoljnije uslove od tržišnih.

Ovom prilikom se pozivaju članovi da pokrenu inicijativu, daju predloge i koriste sve usluge i povlastice koje obezbeđuje udruženje, čime će  doprineti održivom razvoju organske poljoprivrede i održivosti udruženja koje sredstva pribavlja od članarina, dobrovoljnih priloga, sponzorstva, poklona, realizacije projekata i pružanjem poslovnih usluga, a u svrhu ostvarivanja ciljeva i izmirenja troškova redovnog rada udruženja.

Ostavite komentar