Edit Content

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound.

Contact Info

Danas počinje najveći sajam organskih proizvoda u Nirnbergu

Danas počinje najveći sajam organskih proizvoda u Nirnbergu

Danas, 14.02.2018. počinje 29. sajam organskih proizvoda BIOFACH. 

BIOFACH predstavlja mesto sastanka organskog sektora celog sveta. Ovaj vodeći svetski sajam organske hrane zajedno sa VIVANESS-om, međunarodnim sajmom prirodnih i organskih sredstava za ličnu negu i zaštitu, predstavlja važan poslovni događaj i mesto za obavljanje važnih dogovora sa mogućnošću pozicioniranja u sektoru organske proizvodnje.

Može se reći da BIOFACH predstavlja izvanrednu priču o uspehu. Izložbu su osnovali Hagen Sunder, Hubert Rottner i Jürgen Ries, a sve je počelo sa 197 izlagača u Ludvigshafen Stadthalle-u 1990. godine. U to doba oko 2.500 posetilaca prisustvovalo je 1. Evropskom sajmu za organsku hranu i prirodne proizvode. Izložba je organizovana u Nirnbergu po prvi put 1999. godine i okupila je čak 1.276 izlagača i više od 15.384 posetilaca. 2001. osnivači su odlučili da organizaciju BIOFACH-a uđu u ruke NürnbergMesse. Od tada se BIOFACH razvijao i postao vodeći sajam za organsku hranu u svetu. Segment prirodne kozmetike je odvojen od izložbe 2007. godine i od tada je organizovan paralelno sa BIOFACH-om kao VIVANESS.

Na BIOFACH-u 2018. predstaviće se 2.950 izlagača i očekuje se više od 50.000 posetilaca (uključujući i VIVANESS) iz nacionalnog i međunarodnog organskog sektora. Ovo će biti savršena prilika za kompanije da se sastanu sa organskim proizvođačima i uspostave nove saradnje.

Najavu svih dogadjaja naBIOFACH-u 2018. možete pogledati ovde.

izvor: www.biofach.de/en

Ostavite komentar