Edit Content

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound.

Contact Info

Poslovni susreti organskih proizvođača i izložba organskih proizvoda – Novi Sad

Poslovni susreti organskih proizvođača i izložba organskih proizvoda – Novi Sad

Poslovni susreti organskih proizvođača i izložba organskih proizvoda održaće se u utorak 16. maja sa početkom u 10 h u Velikoj sali Privredne komore Vojvodine, u Master centaru Sajma, Hajduk Vejkova 11, ulaz 5, treći sprat, sala 13. Poslovni susreti organizuju se tradicionalno za vreme Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu uz okrugli sto na temu podrške organskoj poljoprivrednoj proizvodnji. U njemu će učestvovati predstavnici Uprave za privredu Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine i Centra za organsku proizvodnju Privredne komore Srbije. Organskim proizvođačima  sa svojim proizvodima predstaviće se predstavnici firmi za seme i đubriva koja se koriste u organskoj proizvodnji. Na štandu Vojvođanskog klastera organske poljoprivrede biće organizovana izložba organskih proizvoda.

Datum održavanja: 16. 5. 2017.
Lokacija: : Novi Sad, Velika sala Privredne komore Vojvodine, Master centar Sajma, Hajduk Vejkova 11, ulaz 5, treći sprat, sala 13 (100 mesta)
Organizator: Vojvođanski klaster organske poljoprivrede
Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 28/1, Novi Sad
Telefon: +381 (0)65 832 60 57 (Marija Nikolajev)

Ostavite komentar