Edit Content

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound.

Contact Info

Produžen rok za dostavljanje projekata na NLB organic konkurs

Produžen rok za dostavljanje projekata na NLB organic konkurs

NLB banka i ove godine organizuje konkurs za proizvođače organske hrane s nagradnim fondom od milion i po dinara. Autora projekta koji stručni žiri oceni najboljim banka će nagraditi novčanim iznosom od milion dinara, dok će drugoplasiranom i trećeplasiranom projektu pripasti nagrade u iznosu od 300.000 i 200.000 dinara.
Pravo učešća imaju poljoprivredni proizvođači s registrovanim poljoprivrednim gazdinstvom koji su sertifikovani (individualni ili grupni sertifikat) ili u procesu sertifikacije za organsku proizvodnju, a koji do 5. maja dostave projekat – ideju kako da razviju svoju organsku proizvodnju.
Projekti se dostavljaju poštom, na adresu NLB banke Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 165v, s naznakom „Konkurs za najbolje projekte organske proizvodnje i prerade hrane“ ili elektronskim putem na adresu: organic@nlb.rs.
Na zahtev zainteresovanih organskih proizvođača, NLB banka je rok za dostavu projekata produžila do 5. maja.
Više informacija o konkursu možete naći na stranici http://www.nlb.rs/organic.

Ostavite komentar