Edit Content

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound.

Contact Info

BIO PANON ORGANSKO JUNEĆE MESO – NAJBOLJE IZ SRBIJE 2016

BIO PANON ORGANSKO JUNEĆE MESO – NAJBOLJE IZ SRBIJE 2016

Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine su još jednom organizovali akciju Najbolje iz Srbije i to već 12. put.

Priznanje je dodeljeno u 25 kategorija, među kojima su i tri nove: najuspešnije uvođenje startap preduzeća, najbolja turistička i privredna manifestacija u funkciji promocije Srbije, kao i nagrada žirija.

Izuzetno smo ponosni na činjenicu da su i potrošači i članovi stručnog žirija u BIO PANON organskom junećem mesu prepoznali kvalitet i poklonili mu poverenje svojim glasom. Ova nagrada samo će nas podstaći da na isti način i sa još većim elanom nastavimo naš rad i uskoro najavimo još neke proizvode pod našim nvoim brendom BIO PANON.

U akciji „Najbolje iz Srbije 2016“ takmičilo se više od 140 kompanija, koje su nominovale 196 brendova, 20 odsto više odnosu na prethodnu akciju.

Dobitnici nagrade koriste znak „Najbolje iz Srbije“ kao simbol kvaliteta, poverenja potrošača i poslovnih partnera.

U ime Poslovnog sistema Global seed, nagradu je primio generalni direktor Saša Vitošević.

Kao i prethodnih godina, Ministarstvo trgovine u saradnji sa najvećim trgovinskim lancima za dobitnike prestižne nagrade organizovaće poseban kutak „Top korner“ u okviru koje će u marketima biti izloženi nagrađeni brendovi.

Zbog posebnih uslova čuvanja naše BIO PANON organsko juneće meso ćete moći pronaći samo u frižiderima, ali sa prepoznatljivom oznakom Najbolje iz Srbije.

 

 

Više o akciji Najbolje iz Srbije možete pročitati na: https://najboljeizsrbije.com/

Ostavite komentar