Edit Content

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound.

Contact Info

Poziv za međunarodne poslovne susrete AgroOrganicB2B

Poziv za međunarodne poslovne susrete AgroOrganicB2B

[vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]Centar za organsku proizvodnju Selenča, Vojvođanski klaster organske poljoprivrede i Evropska preduzetnička mreža, Vas poziva da uzmete učešće u međunarodnim poslovnim susretima AgroOrganicB2B koji će se organizovati u okviru 9. Forum o organskoj proizvodnji 25. septembra 2015. godine u Selenči.

 

Teme koje obuhvata AgroOrganicB2B:

∘ proizvodnja i trgovina organskom hranom i pićem
∘ organska semena i sadni materijal
∘ zaštitna sredstva u organskoj poljoprivredi
∘ poljoprivredne mašine i oprema
∘ ambalaža
∘ obnovljivi izvori energije
∘ proizvodna oprema
∘ primenjena nauka i istraživanja
∘ inovativne tehnologije u organskoj proizvodnji
∘ partnerska saradnja na projektima finansiranim od strane EU

[/vc_column_text][vc_column_text]

Međunarodni poslovni susreti imaju za cilj da dodatno pomognu preduzećima da lakše i brže dođu do domaćih i ino-partnera u okviru Foruma. Preduzeća koje se prijave dobijaju mogućnost da sami izaberu potencijalne partnere prema njihovim karakteristikama i iskazanom interesu za saradnju.
Na osnovu ovog izbora, organizator svakom od učesnika dodeljuje spisak sastanaka, sa tačno određenim mestom, vremenom i informacijom o potencijalnim partnerom, nekoliko dana unapred.
Organizatori žele da podstaknu poslovnu saradnju izraženu kroz veći obim razmene proizvoda sa inostranstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na trećim tržištima i sl., ali i saradnju u oblasti razmene znanja i tehnologije i posebno u unapređenju konkurentnosti kroz zajedničko učešće u nacionalnim i evropskim programima i fondovima.
Učešće na događaju je besplatno, a učesnici moraju sami sebi obezbediti troškove prevoza i smeštaja. Organizatori Foruma su na raspolaganju za asistenciju oko organizacije.
Prijavu za međunarodne poslovne susrete AgroOrganicB2B možete izvršiti do 17.09.2015. godine preko linka: http://agrob2b-nsfair2015.talkb2b.net/
Kontakt osoba:
Biljana Viduka, Centar za organsku proizvodnju Selenča

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]