Edit Content

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound.

Contact Info

Bio Panon na izložbi WorldFood Moscow 2015

Bio Panon na izložbi WorldFood Moscow 2015

[vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]24. internacionalna izložba hrane i pića WorldFood Moscow je ove godine održana od 14. do 17. septembra u Expocentru u Moskvi. Posetioci ove izložbe su imali priliku da se se po prvi put sretnu sa organskim mlekom i sirevima Bio Panon, koji dolaze pravo sa čuruških pašnjaka.

Tokom 20 godina postojanja izložba WorldFood Moscow je izrasla u najvažnije mesto okupljanja proizvođača hrane i pića i njihovih distributera, kupaca i potrošača za rusko tržište.

Ove godine su izlagači bili grupisani u jedanaest glavnih sektora: Proizvodi od mesa i živinarstvo, Konditorstvo i pekarstvo, Riba i morski plodovi, Čaj i kafa, Smrznuti proizvodi, Ulje, masti i sosovi, Konzervirana hrana, Pića, Voće i povrće, Mlekarstvo, Organska hrana.

Ove godine je sajam posetilo preko 30.000 posetilaca koji su imali prilike da se upoznaju sa proizvodima više od 1.600 izlagača.

Ono što nas raduje jeste da su se Bio Panon proizvodi svideli posetiocima sajma i nadamo se da će ih češće tražiti na rafovima njihovih prodavnica.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]Izvor: GlobalSeed[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ostavite komentar