Edit Content

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound.

Contact Info

Škola „Čarobni svet biobašte,cvetnih esencija i aromatičnih ulja“

Škola „Čarobni svet biobašte,cvetnih esencija i aromatičnih ulja“

[vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]Škola „Čaroban svet bio-bašte“ uvodi vas u prirodni svet života, zdravlja, rada, stvaralaštva i bioetike. Bio-bašta nastaje i živi kao spoj ekoloških, agronomskih, ekonomskih i hortikulturnih znanja i veština. Objedinjeni ličnim izborom, postaju specifični, vaši prostori, izvori kvalitetne, zdravstveno bezbedne hrane, prostori za psihofizičku rekreaciju u ekološki čistoj i prirodnoj sredini. Bio-bašte su mesta okupljanja prijatelja, protok pozitivne energije, odmora i opuštanja, ali i stvaranja ekološkog i ekonomskog profita.

Bio-baštovanstvo otvara i nove puteve ličnog razvoja, ali i specifičnih bio-zanimanja vezanih za različite biljne vrste i nove proizvode, za izletnički, rekreativni, ekološki i organski turizam sa različitim sadržajima.

Samo treba znati i želeti.

Znanje vam nudimo kao otvoren put kroz organsku poljoprivredu posebno organsko povrtarsvo i specifičnosti čarobnog sveta bio-bašte. Tu je povrće i povrtanjak, osmišljen vašim željama i mogućnostima koristeći ekološke i agronomske principe organske poljoprivrede gde je sve jedinstvena celina što bliža prirodi. Brojne povrtarske vrste i njihove biljke prijatelji na osnovu intenzivnog povrtarskog plodoreda čine vaš povrtnjak u bašti, plasteniku ili njivi, zelenim cele godine. Uz začinsko lekovite i cvetne vrste bašte ostvaruje se neophodna harmoničnost, rentabilan prinos i kvalitet kao i zdravstvena bezbednost proizvoda. Brojnost i raznovsnost gajenih biljka omogućuje preko naših Tribina da obogatite vaše znanje  svetom cvetnih esencija, začinskim biljem i šoljicama osvežavajućeg čaja. Uz praktičan rad i terenske vežbe ostvaruje se i specifično prijateljstvo kao osnova organske proizvodnje i čarobnog sveta bio-bašte.

Škola se sastoji iz 10 modula i dva terena.

Škola Čaroban svet bio-bašte traje 4 meseca

Plaćanje može da se obavi i na rate.

Kotizacija je 1.000,00 dinara.

Škola počinje sa radom 7.10.2015.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na 062/8022203 ili putem email-a: ultrawellcentar@gmail.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]Izvor: Ultrawell[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ostavite komentar