Edit Content

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound.

Contact Info

Pozivamo Vas na 9. Forum o organskoj proizvodnji u Selenči

Pozivamo Vas na 9. Forum o organskoj proizvodnji u Selenči

[vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]Centar za organsku proizvodnju Vas poziva na 9. Forum o organskoj proizvodnji koji se održava u Selenči 25. septembra 2015. godine u saradnji sa Poljoprivrednim Univerzitetom u Nitri (Slovačka) i Univerzitetom u Novom Sadu, uz podršku Vlade AP Vojvodine i Evropske preduzetničke mreže.

Tema ovogodišnjeg Foruma je “Plasman organskih proizvoda na domaćem i međunarodnom tržištu”.

Programske aktivnosti tokom Foruma se realizuju u saradnji sa kolegama iz Vojvođanskog klastera organske poljoprivrede i Agencije za regionalni razvoj AP Vojvodine.

Ovogodišnji Forum se realizuje u nekoliko segmenata čije će se aktivnosti odvijati uporedo.

Plenarni deo Foruma, koji će se odvijati u konferencijskoj Sali posvećen je izazovima plasmana za male organske proizvođače, u okviru kojeg ćete čuti primere dobrih praksi kad su u pitanju načini (kanali) plasmana.

Paralelno u maloj Sali kluba održaće se okrugli sto pod nazivom „Kako povećati izvozni učinak organskih proizvođača – podrška države – najbolji model“ kojim moderira direktor Poslovnog sistema Global seed gosp. Saša Vitošević.

Okrugli sto ima za cilj da okupi predstavnike velikih organski proizvođača koji će kroz diskusiju sa predstavnicima institucija, uz učešće gostiju iz Slovačke, razmatrati najbolji model za podršku izvoznim aktivnostima od strane države. Potvrđeno je učešće predstavnika institucija.

Treći segment su Međunarodni poslovni susreti AgroOrganicB2B koji se realizuju u saradnji sa Vojvođanskim klasterom organske poljoprivrede i Evropskom preduzetničkom mrežom – Srbija. S ponosom konstatujemo da je za susrete do sada prijavljeno preko 60 učesnika iz 8 zemalja.

Fokus AgroOrganicB2B poslovnih susreta je na podsticanju poslovne saradnje izražene kroz veći obim razmene proizvoda sa inostranstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na trećim tržištima i sl., ali i saradnju u oblasti razmene znanja i tehnologije i posebno u unapređenju konkurentnosti kroz zajedničko učešće u nacionalnim i evropskim programima i fondovima.

Četvrti segment Foruma se odnosi na R&D sesiju sa temom „Saradnja na razvoju zajedničkih projekata“ kojom moderira prof. dr Slobodan Milenković. Na sesiji učestvuju predstavnici 14 razvojno- istraživačkih institucija iz četiri zemlje.

Poseban segment Foruma, i ove godine, je Festival tradicionalne hrane gde će biti izloženi specijaliteti spremljeni po tradicionalnim recepturama sa namirnicama proizvedenim po organskim principima.

Verujemo da će Forum sa svim svojim sadržajima i ove godine doprineti unapređenju Vašeg poslovanja.

DOBRODOŠLI U SELENČU![/vc_column_text][vc_column_text]Pozivnica za 9. Forum o organskoj proizvodnjipdf-download[/vc_column_text][vc_column_text]pdf-download

Program 9. Foruma o organskoj proizvodnji[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_video link=“https://www.youtube.com/watch?v=3SILvM6XVYo“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]Izvor: OrganicCentar[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ostavite komentar