Edit Content

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound.

Contact Info

Produžen rok za prijavu za „dm inkubator“ do 9.12.

Produžen rok za prijavu za „dm inkubator“ do 9.12.

Tražimo domaće proizvode! dm je pokrenuo projekat „dm inkubator” koji srpskim proizvođačima pruža mogućnost da razviju svoj proizvod i plasiraju ga na domaće tržište kroz lanac dm prodavnica.

Imate jedinstvenu ideju za novi, inovativni, kvalitetni, poželjno organski domaći proizvod ili proizvod sa delimičnim organskim sastojcima iz segmenta hrane, dodataka prehrani ili kozmetike, odnosno proizvoda za negu i lepotu koji sadrže komponente voća, povrća ili lekovitog bilja, a koji proizvodite ili planirate da proizvedete u Srbiji od pretežno domaćih sirovina, kojim ćemo se svi ponositi?

Uključite se u projekat dm inkubator koji dm drogerie markt d.o.o. za trgovinu Beograd (u daljem tekstu Organizator), realizuje u saradnji sa USAID Projektom za konkurentnu privredu, Razvojnom agencijom Srbije (RAS) i Nacionalnim udruženjem za razvoj organske proizvodnje Serbia Organica, čime stičete mogućnost da

svoj proizvod na najbolji način predstavite na domaćem i, potencijalno, najzahtevnijim evropskim tržištima.

Prijava od 9.12.2018.
Finalno proglašenje planirano 01.05.2019.

Više na: http://www.dm-inkubator.rs/

Izvor: Serbia organica

Ostavite komentar