Vojvođanski klaster organske poljoprivrede Vas kao partner događaja poziva da učestvujete na događaju Dan dobavljača – Agrobiznis 2018. u Novom Sadu, koju organizuje Razvojna Agencija Vojvodine – RAV i Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo. Događaj će okupiti domaće kompanije, strane investitore koji posluju na teritoriji AP Vojvodine, kao i strane kompanije iz sektora poljoprivrede, sa fokusom na prehrambenu i prerađivačku industriju.

Cilj Dana dobavljača je da se povežu domaći i strani privrednici, poveća izvozni potencijal domaćih kompanija i da se isti podstaknemo da uđu u dobavljački lanac stranih kompanija koje posluju na teritoriji APV i kompanija koje posluju u inostranstvu.

Očekujemo 200 + učesnika iz vodećih kompanije iz Srbije, Austrije, BiH, Bugarske, Hrvatske, Italije, Mađarske, Nemačke, Rumunije, Slovačke, Slovenije. Učešće na Danu dobavljača su nam do sada potvrdili : Univereksport, Delhaize, Mikromarket, Sinagoga, i drugi.

Datum održavanja: 14.05.2018.

Rok za prijavu: 27.04.2018

Mesto održavanja: Kongresni centar Master Novi Sad

Kotizacija: Učešće je besplatno

Događaj se sastoji iz dva dela: konferencijskog i B2B sesija, sa pauzama za osveženje i ručak. Na konferencijskom delu biće predstavljeni:

· aktuelni konkursi Pokrajinskog sekretarijata

· IPARD konkurs

· IT rešenja instituta Biosens

· usluge Naučnog instituta za prehrambene tehnologije u Novom Sadu (FINS)

 

U toku B2B sesije, kompanije će imati mogućnost da održe unapred zakazane sastanke sa odabranim kompanijama sa liste učesnika. Svaka kompanija će imati mogućnost zakazivanja maksimalno 10 sastanaka. U cilju efikasne organizacije B2B sastanaka, spisak učesnika će biti svakodnevno ažuriran.

Informacije o programu i satnici, kao i listu učesnika možete pronaći na sajtu Razvojne agencije Vojvodine , a više informacija o prethodnom Danu dobavljača, koji je okupio deset sektora i 160 kompanija iz 24 države, možete pronaći na ovom linku.

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE SLOBODNO NAM SE OBRATITE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *