Edit Content

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and expound.

Contact Info

BIO PANON – Uspešan nastup na sajmu Anuga 2015

BIO PANON – Uspešan nastup na sajmu Anuga 2015

[vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]Global seed je na sajmu Anuga 2015 nastupio zajedno sa još 14 kompanija iz Srbije na zajedničkom nacionalnom štandu, u organizaciji Privredne komore Srbije i Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza RS (SIEPA).

Anuga je jedan od najvećih sajmova hrane i pića na svetu. Održava se svake druge godine u Nemačkom gradu Keln, a ove ga je posetilo oko 160.000 posetilaca iz 192 zemlje.

Anuga se sastoji od tematskih celina koje su odvojene po paviljonima (gotovi proizvodi, alkoholna i bezalkoholna pića, meso i mesne prerađevine, zamrznuti proizvodi, pekarski proizvodi, organski proizvodi, mleko i mlečne prerađevine). To je mesto na kojem se sreću proizvođači, prerađivači, trgovci i distributeri iz svih krajeva sveta.

Global seed je nastupio kao jedna od 7.063 kompanija iz 108 zemalja, a predstavio se svojim novim brendom Bio Panon, odnosno organskim mlekom i junećim mesom.

„Izuzetno smo zadovoljni našim nastupom na ovogodišnjoj Anugi“ – naglasio je Saša Vitošević generalni direktor Global seeda – „i interesovanjem potencijalnih partnera i distributera. Ostvarili smo zavidan broj kvalitetnih kontakata i nadamo se da će oni rezultirati plodnom i zadovoljavajućom saradnjom na obe strane. Pozitivna reakcija posetilaca na dizajn naše ambalaže i kompletnog koncepta nas je takođe obradovala.“[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]Izvor: GlobalSeed[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ostavite komentar