Kontakt

Bio farma  "Šokšić" Ulica: Borisa Kidriča 3, Mesto: Taraš 23209 Telefon: +381 64/43 72 882 Email:kontakt@biofarma.rs Website: http://www.biofarma.rs/ FB:Bio Farma Šokšić Poručite proizvode Bio Farme Šokšić: Prodavnica Površina: 7 ha Sertifikaciona kuća: Organic Control System , Subotica Biljna proizvodnja: povrće i voće  

O nama

Kada prođete Elemir, naići ćete na Taraš, malo ušoreno selo sa 1000 stanovnika, na svega 20 km od Zrenjanina , smešteno na obali  Tise, koje je odnedavno proglašeno za Evropsko selo roda. I baš tu, na samom ulazu u poslednju oazu ovih ptica selica, smestilo se i porodično gnezdo porodice „Šokšić“, nadaleko poznato po kvalitetnom organskom povrću i voću sa Taraških polja.

Gordana Šokšić, domaćica, vizionar i majka dva sina, zajedno sa svojim suprugom Vojislavom, započela je organsku proizvodnju 2007. godine. Nakon jedne pune decenije rada i verovanja u svoje snove, sa male bašte od nekoliko ari uspeli su da prošire svoju "baštu zdravlja" na 7,5 ha, gajeći povrće i krompir kao zaštitni znak ovog gazdinstva koji je nadaleko poznat među potrošačima organske hrane.

Bio farma Šokšić se svakim danom razvija nudeći sveže proizvode i prerađevine jedinstvenog kvaliteta i prepoznatljivog ukusa. Ljubav prema prirodi, selu i poslu koji rade, čini da njihovi proizvodi budu izvor Vašeg zdravlja i Vaše sreće koju ćete podeliti sa Vašim najmilijim, čuvajući prirodu za one koji tek dolaze.

Opširnije o PG Šokšić možete pročitati na Organska proizvodnja porodice Šokšić u Evropskom selu roda

https://www.youtube.com/watch?v=aj7awKRzQlU https://www.youtube.com/watch?v=aO2zXtyW-tk https://www.youtube.com/watch?v=bu1317Sm4X8

Lokacija